Instagram
Butiks navn:
Bo10Q - David Marshall
Kort tekst:
Nøgleordene i David Marshalls kunst er håndværk, originalitet, kvalitet og eksklusivitet.
David Marshall er internationalt kendt skulptør og har mange udstillinger i U.S.A og Europa bag sig. Han er er født i Skotland men har siden 60'erne været bosiddende ved Spaniens sydkyst hvorfra han driver sine design aktiviteter, gallerier og produktioner.
Billede 3:
Logo:
Bo10Q - David Marshall
Billede:
Lang tekst:

Nøgleordene i David Marshalls kunst er håndværk, originalitet, kvalitet og eksklusivitet.

 

David Marshall er internationalt kendt skulptør og har mange udstillinger i U.S.A og Europa bag sig. Han er er født i Skotland men har siden 60'erne været bosiddende ved Spaniens sydkyst hvorfra han driver sine design aktiviteter, gallerier og produktioner.

 

I vort program her finder du bla. et omfattende program af spændende fade, skåle, lysestager, olielamper, ure, lamper, belysning, smykker mm. - på forespørgsel tilbyder vi naturligvis hele det komplette program fra David Marshall herunder spændende og unikke produkter til indretning af din bolig, badeværelses tilbehør, trappegedesigns (Se galleri) og trappelændere, firmaindretning etc. - et oplagt emne for dig der holder af noget unikt design, foretrækker at investere i design der er sikker og holdbart eller er kunstsamler - kontakt os på tlf. 6910 6610 for yderligere information! 

 


Notice fra David Marshall vedr. ægthed - Klik for at se stor udgave

Klik og se stor udgave af David Marshalls logo og signaturDavids Marshalls primære støbemetode er over 2000 år gammel. Der anvendes støbeforme lavet i sand, hvilket giver meget fine og naturlige strukturer i hans materiale - hver enkelt genstand bliver hermed unik og enestående i sin fremtoning. Efter støbningen nedkøles metallet, det bliver herefter tilpasset og slebet. Samme teknik bruges i den egentlige produktion.
 >> Se Video fra produktionen her
 

Alle produkter fra David Marshall, har et tydeligt stempel med eget logo og leveres med tilhørende oprindelsescertifikat! - bemærk hans statement vedr. ægthed her til højre!

Gælder dog ikke hans smykkeserie, som håndfremstilles på smykkeværksted i Irland, hvor de stemples med navnestempel (MT), holdighedsstempel (925) samt Ædelmetalkonventionens kontrol stempel (CCM). 

 

Bemærk:
Den specielle legering samt overfladebehandling gør at de smukke produkter ikke behøver polering, pudsning eller anden form for behandling - de skal blot støves af med en tør klud! 

Produkterne kan ikke anbefales til direkte berøring med madvarer eller væsker!


Find en god gaveide eller noget smukt og anderledes til spændende indretning og udsmykning i din bolig eller til dit firma her i vor online shop - ønsker du at se produkterne fra David Marshall, så kontakt os på +45 69 10 66 10 for en aftale om fremvisning.
 

Bemærk: Leveringstider kan forekomme - vi kontakter Dem pr. telefon såfremt dette er aktuelt.
 


Bo10Q - David Marshall kan kontaktes på:

ArtKaderne : Ø. Skovhusvej 2 : DK-9510 Arden : Danmark

Mail: sales@artkaden.com

Tlf.: +45 69 10 66 10

Link:
Besøg David-Marshall.dk
Butiks info:
Nb.: Butikkerne er selvstændige forretninger som via ArtKaden formidler, sælger og leverer deres varesortiment. Dvs. levering, reklamation og levering sker på vejne af den enkelte butik og er ArtKaden uvedkommende. ArtKaden bistår dog gerne med råd, vejledning og dialog. 

KONTAKT ARTKADEN  PÅ SALES@ARTKADEN.COM ELLER TEL: +45 69 10 66 10  |  CVR: 37552542  |  ARTKADEN er en lille og anderledes privat drevet e-portal, der har eksisteret siden 1999

Design, udvikling og Koncept - Decor Marketing
Snippet_cookies.png