Instagram
Overskrift:
Et kik ind i David Marshals produktion
Tekst:

David Marshall anvender 2000 år gamle støbemetoder i sandform, en produktionsform som gør, at hans produkter får et meget unikt og organisk udtryk i sin overflade - når emnet er støbt, sker der en manuel overfladebehandling med grovslibning, fin slibning, polering, coating etc. - en produktionsprocess, der 100 % er manuel og som gør, at hvert enkelt færdigt emne fremstår med sine helt egne kendetegn.
  

Der kasseres en del emner undervejs primært pga. af fejl i støbegodset, som er meget temperaturfølsom og sårbar for lufthuller i sandformen.


 Vi har fået fat i en ældre video fra David Marshalls produktion, ikke alt for god kvalitet, men filmen viser princippet omkring arbejdet med støbeform og støbning og eksempler fra  efterbehandling af emner. Desværre viser filmen ikke et af de mere komplekse emner, hvor bronze og aluminium kombineres, et af David Marshalls varetegn, men produktionsprincippet og fremgangsmåden med de mange manuelle og tidskrævende processer i hans produktion er den samme.
 

Vi har krydret de gamle filmklip med et galleri med eksempler på nogle få af David Marshalls mange unikke brugskunstprodukter, fade, skåle, lysestager, smykker, skulpturer, møbler mm. produkteksempler, hvor den viste produktionsform enten er central eller anvendt på detailniveau. 

 

 


Bemærk enkelte af de viste produkter er ikke aktive i hans nuværende produktion og skal derfor ses som historiske eksempler.
 
Se hele David Marshalls spændende program af brugskunst via linket her >> David Marshall Produkter

  1. Forfatter:
    ArtKaden
  2. Dato:
    10. marts 2013
Link:

Kommentarer til denne nyhed / blog:

Tags:
7 armet lysestager, Brugskunst, David Marshall, David Marshall Designs, Lysestager, Metal fade, metalskilte, skulpturer, støbning, YouTube

KONTAKT ARTKADEN  PÅ SALES@ARTKADEN.COM ELLER TEL: +45 69 10 66 10  |  CVR: 37552542  |  ARTKADEN er en lille og anderledes privat drevet e-portal, der har eksisteret siden 1999

Design, udvikling og Koncept - Decor Marketing
Snippet_cookies.png