Instagram

 Sælg dine varer her via ArtKaden

Har du en spændende butik, importerer nogle lækre varer eller kreerer noget unikt kunsthåndværk, så kan du herunder finde vilkår, argumenter samt en generel beskrivelse vedr. dine muligheder for at få din egen gratis e-butik her på ArtKaden

ARGUMENTERNE


6 Stærke argumenter for at være på ArtKaden:

 Sort pil frem (white back)ArtKaden er primært oprettet med det formål at skabe et spændende, seriøst og anderledes forum for mindre forretningsdrivende, importører og kunsthåndværkere der arbejder inden for bolig, livsstil, mode, "smukke ting", fritid og velvære!
 - er dit mål det samme, bør du overvejen ArtKaden som mulig salgskanal! 
Optagelse på ArtKaden kan også være et supplement til din egen internetbutik eller som e-shop du linker til fra f.eks din egen lille hjemmeside.
 
 Sort pil frem (white back)Optagelse på ArtKaden er GRATIS - du har således ingen udgifter ved at få din forretning på ArtKaden!
Vi opsætter gratis din butiksprofil og dine varer her på ArtKaden! (Du leverer os nogle gode fotos og færdige tekster)
Vi betaler for drift, teknik, online betalingsløsning, overvåger og vedligeholder løbende din butik.
Når der er ordre, formidles de til dig mod et formidlingsgebyr på 12 % beregnet af dit faktiske varesalg i afregningsperioden. (Beregningsgrundlaget er identisk med det beløb som vi i afregningsperioden overfører til din konto)
 - ovennævnte princip betyder at du modsat en traditionel e-shop, først har en omkostning når og såfremt du har et salg!
 EN GRATIS BUTIK BESTÅR AF:
Opsætning af butiksprofil med logo, 1 stk. profilfoto, beskrivelse af din forretning samt opsætning af dine varer.
Som standard opsættes der op til 30 varenumre, fordelt på 3 varekategorier og med 1 foto pr. vare. (Har du flere varer eller ønsker flere fotos opsat pr. vare, så finder vi også ud af det, evt. mod et lille gebyr)
Vi overvåger og vedligeholder din butik, leverer overordnet markedsføring, sikrer online betaling og administrerer og videreformidle dine ordrer, pr. mail mod et administrationsgebyr på 12% (Se detaljer herover)
 
Ovennævnte er gældende såfremt at du og din forretning kan leve op til vore betingelser og forretningsprofil
(Se Vilkår i oversigten herover) samt at dine tekster/data sendes til os i elektronisk form.) 
 
 
 Sort pil frem (white back)Med butik på ArtKaden er der ingen krav eller behov for dyrt udstyr eller speciel IT viden - vi varetager al online administration og videreformidler de besøgendes ordre og informationer direkte ud til dig via e-mail eller alm. telefax - du kan fokusere 100% på din primære forretning. 
 
 Sort pil frem (white back)Som forretning på ArtKaden er der ingen likviditetsbinding i forbindelse med ordreformidlingen - dvs. hverken forbruger eller lejer har "udestående" likviditet eller risici i forbindelse med handel på ArtKaden
 
 Sort pil frem (white back)Den fælles adresse med andre ligesindede på ArtKaden styrker forbruger-interessen og giver dermed din forretning større synlighed på Internettet - ArtKaden har det seneste år haft en meget kraftig vækst i besøgsantallet og vil med nye tiltag øge interessen betydeligt til fordel for alle på ArtKaden og med en effekt som der ikke kan opnås med en tilsvarende selvstændig butik under eget navn!.
 
 Sort pil frem (white back)ArtKaden er søgeoptimeret [?] og tilmeldt til relevante søgeværktøjer på Internettet (se evt. mere via www.synlig.dk ) hertil kommer at vi løbende afvikler overordnede annoncekampagner på bl.a Google, Facebook etc.
Bemærk: Vi opfordrer dig med egen e-shop på ArtKaderne til at lave en tilsvarende indsat, der mere målrettet vedrører din produkter! (En opgave vi gerne påtager os til fast pris)Ønsker du at høre mere om mulighederme for din forretning, så kontakt os på telefon 69 10 66 10 eller send os en mail på sales@artkaden.com

VILKÅR

Vilkår for at være med på ArtKaden
 

1. Målsætningen
 Vægter du kvalitet, seriøsitet og kundeservice højt og har spændende og anderledes varer inden for kategorierne bolig, hus & have, brugskunst, kunsthåndværk, livsstil, fritid, underholdning, mode, velvære eller lign., så kan det meget nemt være at du er noget for ArtKaden og omvendt!
>> er du interesseret, i tvivl, har spørgsmål eller lign. så kontakt os på +45 69 10 66 10 og lad os få en snak 
 
2. ArtKaden er formidler! - ikke ansvarlig.... 
 Kan du acceptere og imødekomme ArtKadens generelle betingelser?
se og læs dem via linket her ... Betingelser ...
Kan du acceptere de generelle betingelser for Internethandel, f.ex. 14 dages fuld returret? 
- se mere via linket her ... Links ...

ArtKaden sørger for optimal teknisk afvikling, vedligehold, udbygning, online betaling og kontaktformidling, men kan ikke drages til ansvar for driftsforstyrrelser, nedetider eller anden form for teknisk ustabilitet eller følgevirkning her af!
 
 
3. Klar besked
 Det er dit ansvar som forretningsdrivendes at sikre at de informationer der formidles via profil og e-butik er up-to-date, entydige og så detaljerede og informative at den besøgende kan danne sig et klart "billede" af hvad det er der tilbydes !(Klare fotos, entydige tekster, farveangivelser, målangivelser, funktioner og brugsværdi
 
4. Indlevering af data! 
 Som forretningsdrivende skal du kun levere os dine færdige tekster og billeddata så sætter vi det hele op i shoppen.
Er dine data behæftet med fejl eller ikke entydige, således der efterfølgende skal foretages rettelser, forbeholder ArtKaden sig ret til at debitere omkostningerne til dette. (vi ringer dog forinden)
Som forretningsdrivende er du ansvarlig for at alle ejerforhold er afklaret vedr. det indleverede materialer - evt. tvister vedr. anvendt materiale, tekst, fotolicenser, logoer etc., er ArtKaden uvedkommende!
Det tilstræbes, at indleverede data bliver opsat inden for 8 dage efter modtagelsen af disse.
ArtKaden kan ikke drages til ansvar for forsinkelser eller manglende eller fejlagtig opsætning af data!
 
5. Udelukkelse / opsigelse
 Ønsker en forretning at opsige sin aftale med ArtKaden, kan dette gøres skriftlig med 3. mdr's varsel til ArtKaden (sales@artkaden.com) - profilen med tilhørende varedata og butik, vil herefter blive gjort inaktiv eller slettet på Artkaden!
I varslingsperioden forpligtiger den forretningsdrivende sig til at levere service og formidlede varer til normal formidlingsafgift!
Forpligtigelser vedr. reklamation, retur ret og garanti for allerede solgte varer forbliver forretningens ansvar, også efter opsigelse.
 
En forretning kan med omgående virkning udelukkes/opsiges, såfremt en aftale misvedligeholdes eller på anden vis er i konflikt med ArtKadens overordnede målsætning når det gælder kundeservice, kvalitet eller markedsføring eller på anden vis driver skadelig virksomhed for ArtKaden!
 
6. Markedsføring af ArtKaden. 
 ArtKaden markedsføres først og fremmest og overordnet via Internettets førende søgemaskiner, dog vil der i perioder blive lavet målrettede kampagner for at øge interessen for ArtKaden. 
De forretningsdrivende opfordres hver for sig til at synliggøre ArtKaden i deres traditionelle markedsføring, dvs. i annoncer, på sociale medier, på egen hjemmeside mm. således der til alles fordel opnås en fælles synergi! 
 
7. Prisændringer / politik
 ArtKaden kan uden varsel ændre sine priser - dog kan eksisterende butikker ikke uden varsel pålignes ekstra omkostninger ligesom ArtKadens formidligsgebyr ikke for eksisterende forretninger kan ændres uden varsel (varselsperioden er på 3 mdr.)
 
8. God tone 
 Det er god tone at du som forretningsdrivende og en del af ArtKadens netværk....
.... henviser og synliggør egen butik på ArtKaden i din traditionelle markedsføring (annoncer, presseomtale, brochurer etc.)
... i tilfælde af egen hjemmeside, Facebook profil eller lign., at der så linkes fra denne til ArtKaden!
.... positivt bakker op omkring den satsning som ArtKaden gør ved gratis at stille plads på portalen til rådighed!
 
 


ArtKaden Jan. 2013

STYRK DIN MARKEDSFØRING

ArtKadens nyhedsbreve:

Som kunde på ArtKaden bliver du automatisk tilmeldt vor nyhedsbrevsservice. Interesserede der besøger ArtKaden kan tilsvarende tilmelde sig.
ArtKaden udsender løbende nyhedsbreve hvor vi udvælger emnet, typisk med udgangspunkt i produkter, nyheder, tips etc. fra portalen - er der spændende nyt, temaer eller andet i din butik, som vi finder interessante, vil disse naturligt blive behandlet i vort nyhedsbrev - dvs. er du ekstra aktiv med dine produkter, har nogle gode tekster, fotos etc., så kan du også af den vej få ekstra markedsføring ud af din tilstedeværelse på ArtKaden. 

Tilsvarende vil produkter og emner der fanger vor interesse eller som kan øge opmærksomheden på ArtKaden også blive beskrevet via ArtKadens Blog. 
Kan du levere os nogle inspirerende tekster og gode fotos som på inspirerende vis sætter dit produkt eller tema i fokus, så er chancen større end passivitet :-)  
 
   

EN MERE SYNLIG FORRETNING 

  • Ønsker du at styrke din forretnings synlighed lokalt som globalt, kan vi tilbyde at levere dig din egen professionelle "rediger selv" hjemmeside til priser fra ca. 1.500,-dkk!
      
  • En simpel forretningsprofil via din egen lille hjemmeside kan f.ex søgeoptimeres for høj placering på søgemaskinerne og således give din forretning, generelt og på ArtKaden, en væsentlig større synlighed på Internettet!
     
  • Vi har i mere end 15 år haft speciale i at opnå topplaceringer på Internettets søgemaskiner og kan således også tilbyde at søgeoptimere dine hjemmesider, eksisterende såvel som nye, således de ved søgninger på Internettet adskiller sig fra mængden, der findes på Internettet - se evt. www.synlig.dk .  
      
  • Ønsker du din egen internetbutik, hvor du selv markedsfører dig, opsætter og administrerer dine data, så tilbyder vi færdige løsninger klar til at modtage dine varer og i mange prisniveauer - ring og få en snak med os såfremt det er aktuelt.


Alle priser er komplette løsninger, men excl. moms!

Kontakt os på telefon 7023 6003 for yderligere informationer
 
No Alexander Edvars
decor web design

KONTAKT ARTKADEN  PÅ SALES@ARTKADEN.COM ELLER TEL: +45 69 10 66 10  |  CVR: 37552542  |  ARTKADEN er en lille og anderledes privat drevet e-portal, der har eksisteret siden 1999

Design, udvikling og Koncept - Decor Marketing
Snippet_cookies.png