ArtKaden er ikke en helt normal E-Butik. Vi er derimod et sted, hvor flere butikker er samlet med et udvalg af anderledes varer primært indenfor boligindretning, brugskunst, gadgets, kunst og miljørigtig tankegang.

Al handel og service bygger på tillid mellem køber og sælger. 
 


Vi bliver jævnligt kontaktet af virksomheder som mener, at vi ikke kan drive ArtKaderne seriøst uden at have netop deres tillids-stempel på vor shop.
  

For det første synes vi, at prisen for et sådan stempel er alt for høj og for det andet synes vi ikke at det kan passe, at vi skal betale os til troværdighed. 


ArtKaderne har eksisteret siden 1999 og har således været her væsentlig længere end de fleste firmaer på nettet, herunder også dem der i dag gør det til en dyd og i endnu større grad gør en stor forretning ud af at afgøre om du som kunde kan have tillid til os!


  - har man penge kan man købe sig til gode anmeldelser og stempler, men vi tror ikke, at god opførsel, ærlighed og seriøsitet kan ikke købes for penge eller angives med et stempel i alt fald ikke så det holder på lang sigt.


Ovennævnte betyder, at du ikke kan finde de kendte e-handels “stempler” her på ArtKaderne, vi køber os ikke til et bestemt antal annonceklik eller Sociale Likes og du finder ikke vore produkter anmeldt hos Bloggere, hvis primære mål er forretning - en holdning som vi godt ved har en pris og som gør at vi måske ikke bliver så “smart i en fart”. 
 

God omtale og udbredelse af kendskabet til vor lille forretning betyder rigtig meget for vor eksistens her på nettet, men det betyder endnu mere for os, at vi kan være her, se os selv i spejlet og også har det lidt sjov og rart, så vi sætter livskvalitet højere end forretning.


Vi knokler naturligvis det bedste vi har lært med aktivt at udbrede budskabet om vor lille forretning, vi står selv for at optimere vor status på søgemaskinerne, vi håndterer selv alle annoncer og vi knokler med at være aktive på de sociale medier. 
 

Vi har et annoncebudget på maks. 500, dkk/md som primært anvendes på Google og Facebook annoncer, hertil kommer at vi sponsorerer lidt her i vort lokalsamfund.
 

Vi kan 100 % garantere, at vi også laver fejl, kan rammes af svigt hos en leverandør, have en dårlig dag eller sende en vare der har en brist, men vi kan også garantere, at vi vil gøre alt hvad der står i vor magt for at løse vore fejl på en rimelig og fair måde for alle parter.
 

Vi er af den tro, at gør vi vort yderste for at give vore kunder en personlig, nærværende og rar service, så tror vi på at de helt naturligt fortæller om os i sit netværk og giver os den status som vi fortjener - det giver ikke så mange stjerner på de fine sider med anmeldelser, men det gør os glade.
 

Har du lyst til at give os et direkte skub i den rigtige retning, vil det være en stor hjælp, hvis du vil fortælle videre om os, vil Like/dele os på de sociale medier, lige som du er meget velkommen til at anmelde en vare du har købt her på ArtKaderne eller fortælle om din erfaring med os >> Fortæl om din oplevelse her
 

Er du selv kreativ eller kender nogen, der har nogle spændende produkter som du mener kunne passe ind her på ArtKaderne, så husk at opsætning af Shop her på ArtKaderne er gratis - vi sætter et antal varer og en profil op og sender evt. ordre videre til dig, til administration, drift, betalingskort etc. betaler du 10 % af det omsatte beløb, dvs. sælger du ikke noget, er der ikke nogen udgift - læs mere detaljeret her >> Gratis E-shop på ArtKaderne


Baggrund:

Artkaderne bygger på en stor passion for smukke ting til hjemmet og har i mange mange år været et rent fritidsprojekt som vi, Lene & Bjarke har drevet ved siden af vort lille reklamebureau Decor Marketing.

I 2013 får Bjarke konstateret uhelbredelig kræft i maven (se evt. Bjarkes Blog) og i den forbindelse har jeg Lene, valgt at øge fokus på ArtKaderne bl.a med ny teknik og udbygning af programmet.
 

Vi holder til i det smukke Himmerland, dvs. vi bor i det såkaldte udkantsdanmark, et sted hvor der er højt til loftet og masser af natur, da alt jo ikke kan være fordele så er en af ulemperne at der ikke er nogen form for offentlige trafikmidler og her er skruet helt ned for servicen fra Post Danmark og alternativerne, hvilket ind i mellem gør det lidt kompliceret at få kabalerne med pakkerne til at gå op :-)
 

Lene Edvars, ArtKaderne.dk


KONTAKT ARTKADEN  PÅ SALES@ARTKADEN.COM ELLER TEL: +45 69 10 66 10