Instagram

INTRODUKTION TIL VORE KATTE

Vi har altid været glade for katte og specielt racen Maine Coon og da de jo naturligt fylder en del i hverdagen, også her på kontoret, så synes vi egentlig at de også bør introduceres her på sitet. 

Maine Coons er store katte der af natur er meget “talene”, humørfyldte og som flere siger "har en del til fælles med hunderacen". Vi har aldrig haft hund, så om det udsagn passer ved vi ikke, men vi befinder os i alt fald rigtig godt i samvær med de store og glade katte, som vi har selskab af de fleste af døgnets timer såvel i privaten som på kontoret. 


Maine Coons er glade og nysgerrige katte og de holder sig ikke tilbage for at sige deres mening, så det sker ofte at de højlydt taler med med når vi har en kunde i telefonen ligesom de altid meget følger interesseret med når der f.eks pakkes varer - er der en ledig kasse så er der 100 % garanti for at den lige skal tjekkes uanset om den nu er rigelig stor eller alt for lille.


Felix 15 år gammel og rigtig god til at gøre det mageligt og hyggeligt på ArtKaden, også i arbejdstiden
Felix
 har været med nu i 15 år, er en forsigtig, magelig og meget godmodig kat, som specielt har godt styr på hvornår der er tid til pause, så “er han der som en mis” og fordrer at der skal snakkes og kæles.  - trods hans milde natur  er man dog ikke i tvivl om at det er ham der bestemmer (Endnu:-)
Felix har gennem årene oparbejdet en særdeles bred viden omkring emballage og pakning af varer, så han har ansvaret for logistikken. 
Pixie går meget op i IT Sikkerhed på ArtKaderne - her er det den trådløse kommunikation der tjekkes
Pixie
 er vor søns No's kat, hun har været med i ca. 10 år, er en lille Maine Coon med et meget stort hjerte - hun er en meget glad og positiv kat, der altid møder en med en højlydt kommentar. 
Pixie elsker at ligge i en brevbakke og helst så tæt ved No's arbejdsplads som muligt - Pixie har en svaghed for ledninger samt teknik og har således ansvaret for IT. 

Noah inspicere lageret på ArtKaderne 
Noah er senest tilkomne - er også Maine Coon, en stor og rar fyr på ca. 10 kg og med en alder på 2,5 år, dvs. han stadig er killing. Noah er flyttet ind hos os her i sommeren 2014 og er ved at finde sin egen plads hvad angår arbejdsfordeling - han har fin sans for stil og elegance, så vi ser ham i en kommende rolle inden for Marketing, nok specielt med fokus på de sociale medier, om den vurdering holder må tiden vise:-)
Felix er stor tilhænger af fin-tænkning - og det foregår bedst i skyggen af et træ  Pixie går meget op i kvalitetskontrol også når det gælder ArtKadens emballage Noah holder rigtig meget af kunst og andre smukke sager
KONTAKT ARTKADEN  PÅ SALES@ARTKADEN.COM ELLER TEL: +45 69 10 66 10  |  CVR: 37552542  |  ARTKADEN er en lille og anderledes privat drevet e-portal, der har eksisteret siden 1999

Design, udvikling og Koncept - Decor Marketing
Snippet_cookies.png